Kom in contact

Direct contact

Telefoon: 070 326 1955
E-mail: fsp@rijswijk.nl

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
9.00 tot 16.00 uur

Maak een afspraak of stel hier uw vraag

Heeft u een vraag voor FSP Rijswijk? Wellicht is deze al beantwoord in onze veelgestelde vragen. Mocht dat niet het geval zijn kunt u onderstaand formulier invullen.

Veelgestelde vragen

Kom langs

Inloopspreekuur (zonder afspraak) - vanaf 10 september 2019

Adres:
Wijkcentrum Stervoorde
Dr. H.J. van Mooklaan 1

Openingstijden:
Dinsdag en donderdag
9.00 tot 14.00 uur

Routebeschrijving

Kantooradres (langskomen alleen op afspraak):

Steenplaetsstraat 2B 
2288 AA Rijswijk

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
9.00 tot 16.00 uur

Routebeschrijving

 

Luchtfoto van Oud Rijswijk

Ik dacht: zo gauw ik genoeg verdien, betaal ik alles af

‘Wat ik aan jongeren vertel? Vraag jezelf 3 keer achter elkaar: heb ik dit écht, écht, écht, nodig? Je moet jezelf kunnen overtuigen. Je moet leren bewuste keuzes te maken. Besef: als je 18 wordt, is je handtekening plotseling goud waard.’ Lees op komuitjeschuld.nl hoe het bij Elsmainy Jergo bergafwaarts vanaf na haar 18e.

Er kwam een moment dat ik moest toegeven: ik red het niet alleen

‘Ik ben blij dat ik toch naar een instantie ben gegaan. Het is hard, je moet met je billen bloot. Maar mijn bel staat weer aan. Ik durf mijn kleinkinderen weer te laten komen. Ik maak mijn brievenbus weer open. Als je er doorheen bent, voel je je de koning te rijk.’ Lees het hele verhaal van Cora Faber op komuitjeschuld.nl

De winkel was mijn kindje, dat moest en zou ik redden’

‘Achteraf zie je dat je constant achter de feiten aan liep. Telkens dacht ik: volgende maand komt het goed. Je ziet dat bij veel ondernemers. Het eindigt ermee dat je serieus aan zelfmoord denkt. Maar ik heb heel veel geleerd van dit proces. Ik ben eruit gekomen en heb mijn bestemming bereikt.’ Lees verder op komuitjeschuld.nl hoe Marc Mulder zijn bedrijf verliest en schulden overhoudt.