Hulp bij schulden

Hulp bij schulden

Wat kunt u doen?

Ontvangt u brieven van schuldeisers, incassobureaus of deurwaarders? Of ligt er beslag op uw loon, uitkering of bankrekening? Bestaat de kans dat u uit huis wordt gezet? Neem zo snel mogelijk contact op met de schuldeisers om een betalingsregeling te treffen. Hier vindt u voorbeeldbrieven die u daarvoor kunt gebruiken.

Komt u er zelf niet uit, heeft u meerdere schuldeisers tegelijk of zijn uw betalingsachterstanden en schulden te hoog om zelf op te lossen? Hoe eerder u hulp zoekt, hoe kleiner de kans dat de achterstanden en boetes zich opstapelen en dat beslag wordt gelegd op uw inkomen of bankrekening.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Schuldhulpverlening

Misschien komt u in aanmerking voor schuldhulpverlening. Als dat zo is dan start de procedure via het Financieel Servicepunt. U maakt eerst een afspraak met ons. Daarna gaat het zo: u krijgt schriftelijk een bevestiging van de afspraak. In de brief staat wat u mee moet nemen naar de afspraak. In het eerste gesprek bekijkt u samen met een medewerker of u schuldhulpverlening kunt aanvragen. Komt u in aanmerking voor het aanvragen van schuldhulpverlening? Dan krijgt u bij het eerste gesprek de aanvraagformulieren mee. Ook wordt direct een tweede afspraak met u gemaakt.

U staat er niet alleen voor!

Onze specialisten helpen u graag verder. Kom in contact.

Laat ons u helpen