Hulp bij schulden

Over Financieel Servicepunt Rijswijk

Heeft u vragen over geldzaken, of heeft u geldzorgen?

man met zorgen

Heeft u financiële vragen, bijvoorbeeld door een verandering in uw leven? Heeft u even geen overzicht over uw geldzaken? Loopt u achter met betalingen of heeft u (grote) geldzorgen? U kunt met uw vragen over geldzaken terecht bij het Financieel Servicepunt. Het Financieel Servicepunt is dé plek voor al uw financiële (hulp)vragen.

Het Financieel Servicepunt biedt inwoners van Rijswijk gratis neutraal en onafhankelijk advies. Wij geven u antwoord op uw kleine en grotere financiële vragen of helpen u waar mogelijk uw geldzorgen of (beginnende) schulden aan te pakken. Hoe eerder u aangeeft dat u geldzorgen of schulden heeft, hoe meer mogelijkheden er zijn om u te helpen.

Het Financieel Servicepunt ondersteunt u daarom graag zo vroeg mogelijk bij uw geldzaken en werkt samen met u aan een blijvende oplossing. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact met ons op voor een afspraak of kom zonder afspraak langs op het spreekuur.

Schuldhulpverlening

Denkt u in aanmerking te komen voor schuldhulpverlening? Ook dan kunt u terecht bij het Financieel Servicepunt. Wij zullen met u bekijken of u aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor de wetttelijke schuldsanering (WSNP) of dat wij u op een andere manier kunnen helpen bij het aanpakken van uw schulden.

Hulp bij schulden

U zoekt hulp op financieel gebied?

Ontdek op welke gebieden wij u kunnen ondersteunen.

Bekijk de thema's